Human Undergone

Proiect foto-video pentru bijuterie conceptuală

 

Cel mai recent proiect al creatoarei de bijuterii Adelina Petcan, care a lansat acum doi ani brandul Human APJ, este o punere în scenă a pieselor reunite în colecția Undergone. Pornind de la personaje reale, cu emoțiile și stările lor spontane, regizoarea Raya Al Souliman și fotografii Horațiu Șovăială și Mono Mihai au creat proiectul foto-video Human Undergone, un pachet vizual ce surprinde povești din viața celor care au inspirat-o pe artista Adelina Petcan în crearea colecției – muze moderne provenind din zona young underground a Bucureștiului.

 

Pe Adelina am prezentat-o în primul număr al revistei Celsius. Piesele ei, aflate la interesecția dintre sculptură și bijuterie, ne-au cucerit prin originalitatea lor, dar și prin apelul la naturalețe pe care îl regăsim și în acest proiect foto-video ce explorează viața de zi cu zi, piesele Human Undergone fiind parte integrantă din ea.

Echipa de proiect include ca personaje pe Alina Georgescu (designer grafic), Ioana Covali (make-up artist), Răzvan Sîrbu (DJ) & Alexandru Dorobanțu, Anca din Casă (mixologist), Mono Mihai (fotograf), muzica aparține lui Thomas Höfer, The Nuggers,  Epmeo, T- Shyne feat OG Maco & Duke, Laurenţiu Coţac, iar mulțumirile speciale merg la Studio 82 și Bogdan Podoleanu pentru echipament, dar și la Sarra Tsorakidis, Sinzi Baltac și Mihai Șovăială.